Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

AVRUPA KONSEYİ DOPİNGLE MÜCADELE EĞİTİM ATÖLYESİ İSVİÇRE’DE DÜZENLENDİ

Avrupa Konseyi Dopingle Mücadele Eğitim Atölyesi 21-22 Şubat 2023 tarihleri arasında Nyon şehrinde düzenlendi. 38 ülkeden 53 kişinin katıldığı atölye, UEFA dopingle mücadele eğitim biriminin ev sahipliği ile UEFA Genel Merkezinde gerçekleştirildi.

Dünya Dopingle Mücadele Ajansı, Uluslararası Olimpiyat Komitesi, Ulusal Dopingle Mücadele Kuruluşları, Uluslararası Federasyonlar, UEFA ve Avrupa Konseyi Üyelerinin katılım sağladığı atölyede, alanında uzman kişiler dopingle mücadele eğitim programlarını paydaşlarına aktarmak ve geliştirmek amacıyla bir araya geldi. Atölye’ye Türkiye Dopingle Mücadele Komisyonu Eğitim Sorumlusu Ayla Neşe Soykan katılım sağlayarak yenilikçi dopingle mücadele eğitim proje sunumları bölümünde “Eğitim Bilişim Ağının (MEB EBA) Kullanımı” konusunda yaptığı sunumda Türkiye Millî Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan EBA sistemine dahil olma hedefimiz, bu sistem ile hangi hedef gruplara ve hangi yöntemlerle ulaşabildiğimizi, mevcut durumumuzu ve ileri de planladığımız faaliyetleri ve aynı zamanda karşılaştığımız zorluklar ve çözümlerini anlattı.

Genel kurul toplantıları ve yuvarlak masa toplantıları eşliğinde gerçekleştirilen eğitim atölyesi, katılımcılar tarafından dopingle mücadele eğitim geliştirme deneyimlerinin paylaşılmasıyla başarıyla tamamlandı.

Benzer Yazılar

Public Health
Osman Aşkın Bak-Witold Banka
IUSEK-Rüştü Güner

Popüler Yazılar

Sporcularda Acil Tedavi ve Tedavi Amaçlı Kullanım İstisnası Başvurusu
Yasaklı Maddelerin Yan Etkileri
DOPİNG VE HALK SAĞLIĞI ULUSLARARASI KONFERANSI, STOCKHOLM'DE GERÇEKLEŞTİ
T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANI DR. OSMAN AŞKIN BAK, POLONYA’DA WADA BAŞKANI İLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ
2.ULUSAL SPOR ECZACILIĞI KONGRESİ
YELKEN FEDERASYONUNA YÖNELİK PARİS 2024 BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ